fbpx
Toezichthouder steelt euro 5.000 aan alcoholische dranken uit slaapkamer eigenaar

De 47-jarige Ricardo W. is door de politie van Zanderij aangehouden en in verzekering gesteld voor diefstal. Hij heeft alcoholische met een waarde van euro 5.000 gestolen.

De eigenaar van de alcoholische dranken deed in oktober aangifte tegen Ricardo. Al acht jaren is Ricardo toezichthouder van zijn huis en overige familieleden te Vierkinderen in het district Para.

In april 2017 kwamen hij en enkele familieleden naar Suriname en kochten een grote partij alcoholische dranken ter waarde van euro 5.000. De goederen werden opgeslagen in een afgesloten slaapkamer in het huis. De dranken waren bestemd voor een feest. Dit feest wil de familie volgend jaar houden in Suriname.

Na enkele maanden vertrok de delegatie weer naar het buitenland alwaar zij woonachtig zijn. Toen ze in oktober van dit jaar weer in Suriname aankwamen, ontdekten zij dat de grote partij alcoholische dranken en kledingstukken van de aangever niet meer in de slaapkamer waren.

De man deed aangifte van diefstal tegen Ricardo, nadat die ontkende iets af te weten. Hij werd door de politie van Zanderij opgespoord en aangehouden.

Gaande het onderzoek heeft Ricardo toegegeven dat hij de dranken had gestolen. Die heeft hij uit frustratie gestolen en zelf opgemaakt. Hij ontkent dat hij kledingstukken heeft gestolen.(GFC)

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…