fbpx

Toezichthouder steelt euro 5.000 aan alcoholische dranken uit slaapkamer eigenaar

De 47-jarige Ricardo W. is door de politie van Zanderij aangehouden en in verzekering gesteld voor diefstal. Hij heeft alcoholische met een waarde van euro 5.000 gestolen.

De eigenaar van de alcoholische dranken deed in oktober aangifte tegen Ricardo. Al acht jaren is Ricardo toezichthouder van zijn huis en overige familieleden te Vierkinderen in het district Para.

In april 2017 kwamen hij en enkele familieleden naar Suriname en kochten een grote partij alcoholische dranken ter waarde van euro 5.000. De goederen werden opgeslagen in een afgesloten slaapkamer in het huis. De dranken waren bestemd voor een feest. Dit feest wil de familie volgend jaar houden in Suriname.

Na enkele maanden vertrok de delegatie weer naar het buitenland alwaar zij woonachtig zijn. Toen ze in oktober van dit jaar weer in Suriname aankwamen, ontdekten zij dat de grote partij alcoholische dranken en kledingstukken van de aangever niet meer in de slaapkamer waren.

De man deed aangifte van diefstal tegen Ricardo, nadat die ontkende iets af te weten. Hij werd door de politie van Zanderij opgespoord en aangehouden.

Gaande het onderzoek heeft Ricardo toegegeven dat hij de dranken had gestolen. Die heeft hij uit frustratie gestolen en zelf opgemaakt. Hij ontkent dat hij kledingstukken heeft gestolen.(GFC)