fbpx

Toevoegen handvol walnoten aan dieet kan belangrijke voordelen hebben

GFC NIEUWSREDACTIE- Volgens nieuw onderzoek kan het opnemen van slechts één ons walnoten in het typische Amerikaanse dieet een groot aantal voedingsvoordelen opleveren voor mensen in alle levensfasen.

Volgens een studie uitgevoerd door de Indiana University School of Public Health-Bloomington, kan het opnemen van slechts een ons (of een handvol) walnoten in de voeding van personen die meestal geen noten consumeren, hun voedingskwaliteit verbeteren en hun inname van cruciale voedingsstoffen verhogen die vaak ontbreken in het gemiddelde dieet.

Er is een schat aan consistent bewijs dat aangeeft dat het opnemen van walnoten als snack of als onderdeel van een maaltijd kan bijdragen aan goede voeding en een gezond dieet voor het leven van een individu kan ondersteunen.

BEKIJK OOK
Haaruitval of dun haar bij vrouwen vaak veroorzaakt door laag hemoglobinegehalte

Voor ouders en voogden kan het een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat kinderen en adolescenten alle voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben.

Dit is een van de weinige studies die kijken naar het typische dieet van zowel kinderen als volwassenen en simuleren hoe de eenvoudige toevoeging van walnoten aan het dieet kan helpen een betere voedingsstatus te bereiken.

Het opnemen van walnoten in snacks en maaltijden kan een gemakkelijke optie zijn voor volwassenen en kinderen om te overwegen als onderdeel van hun dieet.