fbpx

Toen ik minister was slijmde bijna iedereen met mij om er rijker van te worden

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een voormalige politicus vertelt dat hij pas na zijn ministerschap zeker wist dat de meeste mensen in zijn land ordinaire opportunisten en geen echte vrienden zijn.

De man die zitting had in het Surinaamse kabinet zegt anoniem aan GFC Lifestyle dat hij er tijdens zijn ambtsperiode versteld van stond hoeveel mensen probeerden om vrienden met hem te worden.

“Het was een geslijm van hier tot het verre Oosten. Allemaal slijmballen die pogingen deden via mij hun zaken in orde te krijgen met als doel veel geld te verdienen”.

“Anderen waren op zoek naar een goed betaalde overheidsbaan en ‘smeekten’ mij steeds of ik mijn invloed wilde aanwenden”.

“Deze opportunisten trachtten op allerlei manieren enig voordeel te halen uit de zogenaamde vriendschapsband die ze dachten met mij te hebben opgebouwd”.

“De gelukszoekers grepen zowat elke kans aan om via mij er beter van te worden”.

Hij zegt dat veel van de zogenaamde vrienden in geen velden of wegen meer te bekennen waren toen hij zijn machtspositie kwijtraakte.

BEKIJK OOK
17-jarig meisje uit Amsterdam vraagt elke dag aan moeder wie haar vader is

BEKIJK OOK: Gezichtsbehandeling Constantin goedkoopste en beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

“De hypocrieten zijn allemaal uit mijn leven verdwenen! Ik hoor niets meer van ze want ze hebben mij niet meer nodig. Ik heb nu alleen mijn echte vrienden en vriendinnen met wie ik omga”, weet hij.

De gewezen gezagsdrager waarschuwt een ieder: “zodra je macht of veel geld hebt komen de gelukszoekers als zwermen bijen op je af. Maar weet dat ze je alleen maar willen misbruiken.”

Foto ter illustratie.