fbpx

Toekomstige bruid wil gasten flink laten betalen voor eigen drank

GFC NIEUWS- Huwelijken kunnen duur zijn, maar een toekomstige bruid heeft besloten om haar huwelijk winstgevend te maken en is van plan om familie en vrienden fiks te laten betalen voor hun eigen drank.

De bruid werd online aangevallen nadat ze vroeg als het acceptabel was om kosten in rekening te brengen door de ruim 150 gasten cash te laten betalen bij de bar.

De bruid legde uit dat ze de kosten voor de locatie, voeding en een band al heeft gedekt. Gasten hoeven dus daarvoor geen bijdrage te leveren. Daarnaast moest ze US$ 2000 uitgeven aan kleding voor haar en haar toekomstige echtgenoot.

Zij en haar partner kwamen op het idee om de gasten een bepaald bedrag te laten betalen voor drank om zo het geld dat ze al hebben uitgegeven enigszins terug te verdienen, een win-winsituatie, schrijft ze.

BEKIJK OOK
NH installeert commissie ter bescherming van Surinaams belang bij Iamgold

Het besluit hadden ze al genomen, totdat een van de bruidsmeisjes aanhaalde dat het geen goed idee was.

De vrouw die zegt dat ze enorm gestrest is, zegt: “het lijkt absurd om te betalen, zodat eenieder zich vrijelijk ‘kapot drinkt’.”

Ze voegt eraan toe: “mijn moeder en de rest van de familie hebben geen eenduidige mening en het lijkt alsof ik een a**hole ben.”

Sociale mediagebruikers vinden haar ‘hebzuchtig, goedkoop en gierig’.