fbpx
Tijdens lockdown: Hoogspanningsmast kapotgereden, militair met auto in goot

GFC NIEUWS- Omstreeks 23.00 uur dinsdagavond werd een hoogspanningsmast van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Nieuwe Grondweg kapotgereden.

Hoogstwaarschijnlijk verloor de bestuurder die richting Lelydorp reed de controle over de besturing van het voertuig en ramde de mast. Door de enorme slag brak de mast in tweeën.

Enkele uren daarna, rond 02.00 uur in de ochtend, verloor een man de controle over zijn voertuig en belandde met de auto in een goot langs de Nieuwzorgweg ter hoogte van de Gerritweg.

De Militaire Politie werd door de aanwezige politiefunctionarissen ingeschakeld toen bleek dat de bestuurder van het voertuig een militair was.

Niemand raakte gewond bij deze eenzijdige verkeersongevallen. De voertuigen zijn wel zwaar beschadigd.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.