fbpx

Tientallen miljoenen mannen impotent en het aantal neemt toe

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Het niet kunnen krijgen van een stevige erectie, in de volksmond impotentie, is een steeds groter wordend probleem.

Experts vertellen aan de GFC Nieuws gezondheidsredactie dat ook steeds vaker jongere mannen geconfronteerd raken met erectiedisfunctie.

Volgens de American Urological Association treft impotentie bijna 30 miljoen mannen in de Verenigde Staten van Amerika. In andere landen is dezelfde trend gaand.

Deze heren krijgen vaker depressiegevoelens en een laag zelfbeeld.

De Europese topexpert Jonathan Clarke legt uit dat sommige mannen uit schaamte elke vorm van intimiteit met hun partner vermijden.

Dit kan volgens hem zorgen voor ernstige relatieproblemen. Een partner kan deze houding interpreteren als een afwijzing en krijgt onbevredigende gevoelens.

Het gevolg kan zijn dat liefdesrelaties op den duur worden verbroken.

IMPOTENTIE OP NATUURLIJKE WIJZE BEHANDELEN

BEKIJK OOK
11- jarige jongen die grote hekel heeft aan zijn oma weigert haar te groeten

Jonathan Clarke, die ook een belangrijke adviseur is van Constantin, vertelt dat de behandeling van impotentie erop gericht is om het Nitric Oxide (NO) niveau en onder meer het hormoon testosteron in het lichaam te optimaliseren.

Nitric Oxide wordt geproduceerd door bijna elk type cel in het menselijk lichaam, is 1 van de belangrijkste moleculen voor de gezondheid van onze bloedvaten en zorgt voor een goede doorbloeding.

Maar volgens hem is ook een gezonde leefstijl van belang bij het voorkomen en behandelen van impotentie. Onder meer de wijze van eten, slapen, dagelijks bewegen en stressbeheersing zijn factoren die gunstig moeten worden beïnvloed.

BEKIJK OOK: Steeds meer vrouwen die weinig zin hebben in geslachtsgemeenschap gebruiken TOMBA

Foto ter illustratie.