fbpx

Tienerzussen vermoorden vader die ‘ze jarenlang verkrachtte’ met hamer en jachtmes

GFC NIEUWS- Drie tienerzussen in Rusland zijn betrapt op camera waar ze toegeven dat zij hun vader hadden vermoord die ze seksueel misbruikte.

De meisjes zijn ingesloten en aangeklaagd voor de moord op de hun 57-jarige vader, Mikhail Khachaturyan.

Krestina, Angelina en Maria, die respectievelijk 19, 18 en 17 jaar oud zijn, hebben hun vader vermoord met een jachtmes en een hamer en beweren dat ze het deden uit zelfverdediging na jaren van misbruik.

Maar op een video die is vrijgegeven door familieleden die hun onschuld betwijfelen, geven ze toe dat de vader verdoofd was, terwijl hij zat op een armstoel en vormde hij geen gevaar voor ze toen ze hem van zijn leven beroofden.

De verdediging van de meisjes haalden in de rechtszaal aan dat zij jarenlang zijn mishandeld, verkracht en vernederd, waardoor ze niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor hun handelen. Zij pleiten voor vrijlating van alle drie meisjes.

Twee van de drie zussen, Krestina en Angelina, riskeren gevangenisstraffen tussen acht en twintig jaar.

Een rechtbank heeft al beslist dat Marina niet verantwoordelijk gehouden kan worden en zal zij niet worden ingesloten, ongeacht het vonnis. Ze kon “de impact van haar daden niet inschatten”.

OOK INTERESSANT
Presentatie ecohydrologische studie Nanni Swamp-ecosysteem

Meer dan een jaar na de moord op hun vader zijn de drie zusjes uitgegroeid tot het populairste onderwerp van debat in Rusland. Bijna 350.000 personen vinden dat er voldoende redenen zijn om de meisjes vrij te laten.

De politieagenten die het onderzoek leiden, bevestigden inmiddels dat de drie meisjes mishandeld werden door hun vader, een maffioso in Moskou.

Uit het rapport blijkt alvast dat de vader zich als een vreselijke tiran gedroeg. Zo moesten ze zich bijvoorbeeld geregeld voor zijn neus uitkleden en hem helpen bevredigen. “Hij zei dat hij last had van zijn prostaat en zo kon hij misschien genezen.”

Een van de dochters kreeg ook te horen dat zij de plek van haar moeder moest innemen. “Ik ga met je trouwen en je zult mijn baby baren”, klonk het.