fbpx

Tienermeisje uit Paramaribo genadeloos misbruikt door ‘oude mannen’ in ruil voor mobiele telefoon

GFC NIEUWSREDACTIE- De moeder van een 19 -jarig meisje uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo is ontroostbaar nu blijkt dat haar dochter langere tijd is misbruikt door twee volwassen mannen die bekend staan als ‘zeer zware jongens’ uit het criminele drugscircuit.

De tiener is sinds begin november dit jaar wekenlang in bed gebruikt voor sensuele diensten.

De heren, een 50- plusser en een 60- plusser, mochten vrijelijk tekeer gaan op het naakte lichaam van de tiener in ruil voor een erg dure mobiele telefoon.

Volgens informatie die GFC Nieuws heeft gekregen van het KIVC heeft de jongedame vooraf ingestemd met het lichamelijk misbruik.

Maar het Internationaal VrouwenCollectief zoekt op aandringen van de te neergeslagen moeder nu grondig uit of dat inderdaad het geval is geweest.

BEKIJK OOK: HEB JE TE VEEL GEGETEN? NEEM 1 THEELEPEL GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING

Het KIVC laat verder aan GFC weten dat de mannen tijdens het meermaals uitbuiten, genadeloos zijn omgegaan met de intieme delen van het meisje.

Ze hield onder meer een scheurtje over aan haar anale opening door het op grove wijze tekeer gaan van het tweetal.

BEKIJK OOK
Zoals de katten op jacht gaan naar vogels, zo doen de mannen dat met vrouwen

De zaak kwam aan het licht toen de 19- jarige vorige week plotseling thuiskwam met een peperdure mobiele telefoon en niet met een aanvaardbare verklaring kon komen hoe ze die heeft betaald.

Het misbruikslachtoffer vroeg al langer geld aan haar ma om de telefoon voor haar te kopen, maar wegens een gebrek aan liquide middelen kon ze niet aan dat verzoek voldoen.

Haar kind weigerde op verzoek van haar ouder om een veel goedkoper toestel aan te schaffen.

Na erg lang aandringen van de alleenstaande moeder en omdat ze lichamelijke klachten heeft overgehouden aan het misbruik waarvoor er een zalf moest worden voorgeschreven, biechtte het meisje de gênante bedgeheimen op.

Het Internationaal VrouwenCollectief is voornemens om binnenkort meer voorlichting te geven aan jonge vrouwen in Suriname over fatsoenlijke  normen en waarden.

Ook zal een beroep gedaan worden op ouders om meer aandacht te besteden aan het beter opvoeden van hun kinderen.

Foto ter illustratie.