fbpx

Tienermeisje ‘dreigt met beschieting 400 personen voor plezier op school’

GFC NIEUWS- Een tienermeisje heeft naar verluid gedreigd met het neerschieten van 400 personen op haar gewezen school nadat ze werd geschorst vanwege een aantal gewelddadige incidenten.

Alexis Wilson, 18, wordt ervan beschuldigd dat zij die uitlatingen deed in een pizzarestaurant in McAlester, Oklahoma (VS).

De college aan wie ze dit vertelde, rapporteerde haar aan de politie die bij een huisonderzoek een nieuwe AK-47 geweer en een jachtgeweer vond.

Het meisje ontkent dat ze de uitspraken deed, en zei aan de politie dat ze “nooit een school zou beschieten”, maar wilde slechts haar collega ervan overtuigen dat niet alle wapenbezitters slechte mensen zijn.

BEKIJK OOK
De toekomst van het land ligt in de technische richting

Bij haar arrestatie droeg ze een T-shirt met een logo van “Anarchist Cookbook”, een in 1971 instructiehandleiding voor burgerlijke ongehoorzaamheid die gelinkt wordt met veelvuldige massabeschietingen en bombardementen.

Later bleek dat Wilson geschorst was door de McAlester High School.

De moeder van Wilson was ervan op de hoogte dat haar dochter geld spaarde om een geweer te kopen, maar vond het normaal, omdat haar dochter vaker vuurwapens gebruikte daar ze van jagen houdt.

De tiener is aangeklaagd voor valse terroristenaanval en is ingesloten.