Tienerdochter Floyd Mayweather riskeert celstraf van 99 jaar

GFC NIEUWS- Iyanna ‘Yaya’ Mayweather hangt een flinke celstraf boven het hoofd, 99 jaar.
De 19-jarige dochter van Floyd Mayweather, een Amerikaanse beroepsbokser, werd eerder deze maand gearresteerd op verdenking van het neersteken van een vrouw.
Iyanna wordt verdacht van het neersteken van Lapatrra Jacobs, de vrouw die een kind heeft met Yaya’s vriend, rapper NBA Youngboy. Het incident gebeurde vorige week zaterdag rond half twee ’s nachts. De twee kregen ruzie in het huis van Youngboy. Yaya wilde Lapatrra het huis uitzetten, maar zij weigerde dat.
De ruzie eindigde in een gevecht tussen de vrouwen. Iyanna greep toen twee messen uit de keuken en stak Lapatrra neer.
Mayweather wordt beschuldigd van zware mishandeling met een dodelijk wapen. Als ze veroordeeld wordt kan haar straf oplopen van een boete van US$ 10.000 tot een 99-jarige celstraf.
Het is onwaarschijnlijk dat Iyanna de maximale straf zal krijgen, meldt haar advocaat. De 19-jarige Amerikaanse heeft geen strafblad. Daarnaast heeft ze een hele goede advocaat in de hand genomen: Kurt Schaffer. Hij verdedigde eerder al artiesten als Slim Thug.
Volgens Schaffer gaat het goed met Iyanna, maar is ze erg geschrokken. In augustus moet ze weer voor de rechter verschijnen. Schaffer bevestigt dat Iyanna haarzelf onschuldig zal pleiten.
Lapatrra Jacobs heeft donderdag in een Instagrambericht gereageerd op de situatie. “Nee, het gaat niet goed met me”, schreef ze in het bericht. “Ik haat het om dat te zeggen. Laat me gewoon met rust. Ik heb nooit gevraagd om deze aandacht – of hoe jullie het ook noemen.”

Overige berichten