fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Tiener gechanteerd tot het plegen van seksuele handelingen

De politie heeft een zaak in onderzoek waarbij een tienermeisje door een 25-jarige man zodanig onder druk is gezet dat zij seksuele handelingen met hem heeft gepleegd. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de man via de Facebook een vriendenverzoek naar de tiener had gestuurd waarop zij positief reageerde.

De twee werden uiteindelijk chatvrienden. Na enige tijd kreeg de man het meisje zover dat ze foto’s van zichzelf voor hem stuurde die van dien aard waren dat hij haar daarmee kon chanteren. Hij dreigde de foto’s van haar op Facebook te verspreiden als zij geen seksuele handelingen met hem zou plegen.

OOK INTERESSANT
PALU: Oppenheimer Bondholders hebben beslag gelegd op toekomstige royalty-inkomsten Block 58

Niet lang daarna kon het slachtoffer de moed opbrengen om de politie in kennis te stellen. De man werd opgespoord en op grond van feiten en omstandigheden en op grond van zijn eigen verklaring hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van verkrachting.(GFC)