fbpx
Tiener doodt ouders vriendin na ruzie over ‘social distancing’

GFC NIEUWS- Een tiener in de VS heeft na een ruzie over ‘social distancing’ ter voorkoming van de verdere verspreiding van het coronavirus de ouders van zijn vriendin doodgeschoten.

Khari Sanford, 18, heeft naar verluidt toegegeven dat hij Beth Potter (52) en haar echtgenoot, Robin Carre (57) heeft doodgeschoten op 30 maart.

Khari Sanford en zijn kompaan Ali’jah Larrue (18) worden aangeklaagd voor moord op de universiteitsprofessor en haar echtgenoot die beide een schotwond hadden in hun achterhoofd.

Sanford had een relatie met de geadopteerde dochter van het koppel, Miriam Potter Carre.

De ouders hadden het jong stel weggejaagd, omdat zij zich niet hielden aan de ‘social distancing’ regels, zegt de politie.

Naar verluidt was Miriam kwaad op haar ouders en zou ze volgens getuigen een maand eerder aan Sanford op school hebben gezegd dat haar ouders steenrijk zijn.

Miriam is niet aangehouden, terwijl haar vriend en zijn kompaan zijn aangeklaagd voor moord.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)