fbpx
Tiener dood teruggevonden in zoo tussen leeuwen

GFC NIEUWS- In een zoo in Pakistan is een 18-jarige werknemer dood teruggevonden.

Maandagavond sloegen de ouders van Muhammed Bilal alarm nadat hij niet naar huis terugkeerde. Collega’s vonden uiteindelijk beenderen terug in de leeuwenkooi.

In Lahore in Pakistan is Muhammed Bilal, een werknemer van de zoo, dood aangetroffen tussen de leeuwen. Toen zijn ouders hem maandag niet hadden zien terugkomen, deden ze melding van zijn verdwijning bij de dierentuin.

Het is pas achteraf dat hij gevonden is tussen de leeuwen. “Toen de medewerkers de leeuwen gingen voederen, hebben ze kleren van Bilal gevonden in de kooi en daarna een schedel en botten”, verklaarde Chaudhry Shafqat, de adjunct-directeur van de dierentuin.

De directie begrijpt niet hoe het kan dat Bilal in het verblijf van de leeuwen terecht is gekomen. “We vragen ons nog steeds af hoe hij over het hoge beschermende hek geraakt is en in het veld van de leeuwen terechtgekomen is”, zegt Shafqat. Hij denkt dat de jongen wellicht vermoord is voor hij bij de leeuwen gegooid werd.

Volgens Shafqat zijn er in het park meer dan genoeg veiligheidsmechanismen van kracht. De politie heeft een zaak geopend en gaat de beelden bekijken om te zien wat er precies is misgelopen.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…