fbpx
Facebook Pagelike Widget

Tiener die model werd nadat ze haar unibrow liet staan, zegt dat mannen continu contact zoeken

GFC NIEUWS- Een tiener die steeds moest aanhoren van haar moeder en vrienden dat ze haar unibrow niet moest laten groeien, lapte het advies aan haar laarzen en is sinds kort model.

Mannen zoeken constant contact en vinden dat ze er prachtig uitziet.

Sarah Marie Clarke, 18, laat vol trots haar unibrow staan, de wenkbrauwen die je volgens beautyexperts altijd moet vermijden met wekelijkse epileersessies.

Sarah moedigt andere vrouwen aan zich niets aan te trekken van het schoonheidsideaal. Toch heeft ook zij een fase gehad waarin ze de druk voelde om er bij te lopen als elk ander meisje.

“We epileren en waxen, allemaal voor de ‘perfecte’ brow. Rondom de unibrow hangt een enorm taboe, want tegenwoordig is het hebben van één doorlopende wenkbrauw uit den boze.”

Hoewel Sarah online veel nare opmerkingen krijgt over haar unibrow, laat zij zich door niemand uit het veld slaan. Ze verzet zich graag tegen het hedendaagse ideaalbeeld en hoopt het taboe van de unibrow te helpen doorbreken.

“Ik kies ervoor om mijn wenkbrauwen zo te houden, omdat ik het mooi vindt. Ik vind mijn gezicht mooier zo, dan met ‘normale’ wenkbrauwen.”

Meer nieuws

Galibi wil alcoholmisbruik de kop indrukken

GFC NIEUWS- Door vandaag een alcoholvrij sportevenement in Galibi te houden, willen de initiatiefnemers gevallen van alcoholmisbruik in de dorpen Christiaan- en Langamankondre reduceren.

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…