fbpx

Tiener die model werd nadat ze haar unibrow liet staan, zegt dat mannen continu contact zoeken

GFC NIEUWS- Een tiener die steeds moest aanhoren van haar moeder en vrienden dat ze haar unibrow niet moest laten groeien, lapte het advies aan haar laarzen en is sinds kort model.

Mannen zoeken constant contact en vinden dat ze er prachtig uitziet.
Sarah Marie Clarke, 18, laat vol trots haar unibrow staan, de wenkbrauwen die je volgens beautyexperts altijd moet vermijden met wekelijkse epileersessies.

Sarah moedigt andere vrouwen aan zich niets aan te trekken van het schoonheidsideaal. Toch heeft ook zij een fase gehad waarin ze de druk voelde om er bij te lopen als elk ander meisje.

OOK INTERESSANT
Oudste Pterosaurus-fossielen ooit ontdekt in Australië

“We epileren en waxen, allemaal voor de ‘perfecte’ brow. Rondom de unibrow hangt een enorm taboe, want tegenwoordig is het hebben van één doorlopende wenkbrauw uit den boze.”

Hoewel Sarah online veel nare opmerkingen krijgt over haar unibrow, laat zij zich door niemand uit het veld slaan. Ze verzet zich graag tegen het hedendaagse ideaalbeeld en hoopt het taboe van de unibrow te helpen doorbreken.

“Ik kies ervoor om mijn wenkbrauwen zo te houden, omdat ik het mooi vindt. Ik vind mijn gezicht mooier zo, dan met ‘normale’ wenkbrauwen.”