fbpx
Tiener die geboren werd met mannelijk geslachtsorgaan zwanger

GFC NIEUWS- Een tiener die geboren werd met het mannelijk geslachtsorgaan en ook als jongen is opgevoerd, is nu zwanger.

Mikey Chanel, 18, uit de VS werd als jongen opgevoed, maar heeft zich altijd anders gevoeld, schrijft Mirror.

Echo’s tijdens de zwangerschap van zijn moeder wezen uit dat de vrouw zwanger was van een meisje. Eenieder was bij de geboorte in shock toen ontdekt werd dat de baby was geboren met een penis.

Mike werd altijd op school gepest, omdat hij zich gedroeg als een meisje. Op zijn 13e kwam hij uit de kast en ging verder door het leven als een meisje, totdat tijdens een routine controle bleek dat de 18-jarige eierstokken, een baarmoederhals en eileiders had die heel goed functioneren.

Mike zegt dat hij altijd ‘een ouder’ wilde zijn, dus besloot hij om zwanger te worden via IVF en is nu 4 maanden in de verwachting.

“Ik heb mij altijd al vrouw gevoeld,” zegt Mike, die aanhaalt dat ze na de bevalling het transformatieproces zal voortzetten.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.