fbpx
Tiener denkt dat elke dag 11 juni is omdat haar geheugen om de twee uren wordt gereset

GFC NIEUWS- Een tiener die denkt dat het elke dag 11 juni is vanwege een hersenletsel, zegt dat haar leven net een film is.

Artsen staan voor een medisch raadsel. Elke dag wordt Riley Horner uit Illinois, VS, wakker op 11 juni 2019.

Twee uur later wordt haar geheugen opnieuw gereset en begint haar leven weer op hetzelfde punt in de tijd.

Dit is een gevolg van hersenschade die de zestienjarige Riley opliep op 11 juni toen ze een stamp tegen haar hoofd kreeg van een andere student die aan het crowdsurfen was tijdens het dansen.

Artsen gingen uit van een gewone hersenschudding, maar na tientallen toevallen en ziekenhuisopnames weten ze vandaag nog altijd niet wat er écht aan de hand is met Riley.

Ze vinden niks op een MRI of op een CT-scan. Geen hersenschudding te zien, geen bloedingen, geen tumor, zegt haar moeder Sarah.

Volgens de artsen kan het zijn dat zij de rest van haar leven zo zal blijven. Haar moeder wil zich daar niet bij neerleggen.

Uit onderzoek blijkt dat de eerste zes maanden cruciaal zijn, daarna is de schade meestal onomkeerbaar. De klok tikt dus om specialisten te vinden die Riley zouden kunnen helpen.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…