fbpx
Tiener (18) achter tralies na poging straatberoving

GFC NIEUWS- De 18-jarige Giorgio G. is op zondag 5 april aangehouden door de politie van het ressort Flora. Op die dag heeft hij gepoogd een manspersoon te beroven van diens mobiele telefoon in de Nickeriestraat in Paramaribo.

De benadeelde verklaarde dat hij aan het sporten was in de Nickeriestraat waarbij hij zijn mobiele telefoon in zijn hand vast hield luisterend naar muziek. Plotseling werd  zijn  mobiele telefoon uit zijn hand getrokken door een bromfietser die hem van achteren had benaderd. Die bromfietser bleek naderhand Giorgio te zijn.

De mobiel  viel op de weg waarbij het kijkscherm beschadigd raakte. Een politieambtenaar die in de nabije omgeving was, ging Giorgio in zijn voertuig achterna en het lukte de diender om hem aan te houden. 

De dader werd vervolgens overgebracht naar het politiebureau Flora. Hij is in verzekering gesteld wegens poging tot diefstal door middel van geweld.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)