fbpx
Tien lockdown overtreders brengen nacht door op politiebureaus Jarikaba en Nickerie

GFC NIEUWS- Tijdens surveillance door de politie van het ressort Saramacca zijn zeven mannen overgebracht naar het politiebureau. Dit vond plaats op zaterdag 18 april. De mannen bevonden zich op straat, meldt het KPS.

Vanwege overtreding van de lockdown maatregelen zijn de mannen opgehouden op het bureau tot 06.00 uur.

Binnen het ressort Corantijn zijn drie vrouwen van Dominicaanse afkomst omstreeks half negen in de avond op de openbare weg aangetroffen. Op de vraag wat zij tijdens de lockdown uren over straat deden, verklaarden zij naar huis te lopen omdat een autobestuurder hen had gesommeerd uit zijn voertuig te stappen.

Voorts dat de man daarna weg reed. De vrouwen hebben de nacht op het bureau doorgebracht. Om zes uur in de ochtend mochten zij hun weg vervolgen.

 

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)