fbpx
Theorie over oerknal spat uiteen: Big Bang Theory is niet meer

Redactie GFC Nieuws — Slecht nieuws voor veel mensen: deze week viel het doek voor de immens populaire sitcom The Big Bang Theory. De spelers, die dankzij de serie de best betaalde acteurs in de geschiedenis van de tv werden, maakten het einde vandaag bekend op sociale media.

De Big Bang begon in 2007 en werd al snel een van de meest succesvolle comedy’s ooit, met diverse Emmy Awards.

Aanvankelijk concentreerde het verhaal zich rond een groep onhandige mannelijke wetenschappers en hun interacties met hun nieuwe vrouwelijke buur.

De cast behoorde tot de best betaalde acteurs op televisie. Afgelopen zomer sloot Jim Parsons (Sheldon Cooper) naar verluidt een deal van ongeveer 50 miljoen dollar voor twee seizoenen.

In 2017 ging de primaire cast akkoord met een loonsverlaging om het loon van Rauch (speelde in vroegere afleveringen Bernadette Rostenkowski, een studente die werkte als serveerster om haar studie te betalen) en Bialik (neurowetenschapper Amy Farrah Fowler) te verhogen, die een vijfde van hun salaris verdienden.

Foto: Odyssey

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.