fbpx
The Back Lot opent eerste incubator van Suriname in centrum Paramaribo

GFC NIEUWS- Met het online plaatsen van de promofilm, het openstellen van de inschrijving voor deelname en het launchen van de website is het digitale startsein van Kickstart gegeven.

Kickstart by The Back Lot (hierna Kickstart) is een business incubator die jonge, startende ondernemers begeleidt bij het verder ontwikkelen van hun idee of product/dienst. Deze begeleiding is erop gericht om startups een groeispurt en een grotere kans op succes te geven.

Met de opening van Kickstart krijgt Paramaribo een bijzondere ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers erbij.
De incubator Kickstart is een trainingscentrum en co-working space waar talent niet alleen wordt ontwikkeld, maar ook op alle niveaus begeleid wordt.

Kickstart zit in de Heerenstraat in een prachtig pand waar alle faciliteiten aanwezig zijn. De locatie, met ruime openingstijden, moet een unieke ontmoetingsplaats worden waar startups en gevestigde ondernemers elkaar zullen treffen.

In de tijd waarin we nu leven is het van belang dat jongeren de kans krijgen om hun bedrijfsideeën zodanig uit te werken dat er een solide basis aanwezig is om deze ook met succes tot uitvoer te brengen.

Voor de eerste ronde van de business incubator zijn 10 plekken beschikbaar. Deze groep zal op alle onderdelen van ondernemerschap worden getraind en begeleid, maar vooral bij het ontwikkelen van hun ideeën en plannen.

Om geselecteerd te worden moeten geïnteresseerden eerst meedoen met een Bootcamp. De selectiecommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers uit verschillende disciplines, zal de 10 beste kandidaten selecteren voor deelname aan het incubator programma. Deze zullen aan het einde van de Bootcamp bekend worden gemaakt.

Hoe kunnen starters zich aanmelden?

Registratie voor deelname aan de Bootcamp is kosteloos en mogelijk door invulling van het registratieformulier op onze website: www.kickstart.sr. De registratie loopt tot en met 12 oktober 2020, om 24.00 uur.

Als onderdeel van het incubator programma zal Kickstart ook werken aan het vergroten van het netwerk en de financieringsperspectieven van startups. Conferenties, seminars (online en offline) met internationale sprekers staan ook op het programma.

Kickstart by The Back Lot is een initiatief van The Back Lot in samenwerking met de IDB.

Meer nieuws

49- jarige gewelddadige dief opgepakt

GFC NIEUWS- De 49-jarige Dharminderpersad C. is op donderdagavond 22 oktober aangehouden door de politie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Bazo- en BZV-aanvragen via Sozavo

GFC NIEUWS- De regering heeft besloten dat per 15 november alle aanvragen voor de Bazo- en BZV- verzekering bij de afdeling Basiszorg van het ministerie…

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…