fbpx

Thais Druivendal nieuwe Local President JCI SYMA

Tijdens de jaarlijkse verkiezing van JCI SYMA is Thais Druivendal gekozen als de nieuwe Local President voor het bestuursjaar 2018.

De verkiezing vond vorige week vrijdag plaats in de ballroom van hotel Krasnapolsky. Met het kiezen van een nieuwe president is een jaar van continuïteit gegarandeerd voor deze kamer.

JCI SYMA staat voor Skilfull Young Managers welke de kans biedt aan jonge mensen tussen de 18 en 40 jaar hun leiderschapskwaliteiten (verder) te ontwikkelen waarbij de nadruk met name wordt gelegd op Management en Ondernemerschap.

JCI SYMA is een onderdeel van de wereld organisatie Junior Chamber International (JCI) welke de mogelijkheden biedt voor duurzame positieve verandering en ontwikkelingskansen stimuleert voor jongeren in de wereld in de bovengenoemde leeftijdsklasse.

JCI Syma bestaat op 11 december aanstaande reeds 10 jaar. Het thema voor JCI SYMA voor 2018 is Peace begins within, afgeleid van het thema van het thema ‘Change starts with me vanuit JCI International’.

Het bestuur 2018 zal zich focussen op de 5 pilaren van JCI, Motivate, Impact, Collaborate, Connect and Invest. Dat zullen wij van JCI SYMA doen op een vredelievende en respectvolle manier dat te maken heeft met Peace Love Unity Respect en SYMA #plurs. Door te werken aan de interne versterking van de kamer door meer behoefte analyses te doen (vanaf dit jaar) en daarop specifiek in te spelen op een nog uit te zetten strategisch plan voor de komende 5 jaar.

Het nieuw gekozen bestuur bestaat uit van links naar rechts:

Vice President Internal – La-Toya Tuinfort
Local President – Thais Druivendal
Local Secretary – Julio Irokromo
Immediate Past President – Marina Jap-A-Joe
Local Treasurer – Marilyn Defares
Executive Vice-President – Minerva Blankendal
Vice President External – Nancy Nunes (still to be elected)
(GFC)