fbpx
Testprocedure president Santokhi en gevolg al ingezet

GFC NIEUWS-Uit Guyana is officieel bericht binnengekomen dat de minister van Buitenlandse Zaken en Buitenlandse handel positief getest is op Covid-19.

De Communicatie Dienst Suriname (CDS) meldt dat de president, first lady Melissa Santokhi – Seenacherry en minister Albert Ramdin zich zowel tijdens als na hun bezoek aan Guyana steeds hebben gehouden aan de Covid-19-regels.

Uit voorzorg is er echter reeds contact geweest met de medische dienst en is de testprocedure al ingezet. In afwachting van de resultaten worden de nodige protocollen nog steeds in acht genomen.

Verder meldt de CDS dat de fysieke gezondheidstoestand van zowel de president, de first lady als minister Ramdin uitstekend is. Zij vertonen geen symptomen van besmetting.

De regering maakt van dit moment gebruik om de samenleving er weer eens op te attenderen dat het coronavirus een reëel en aanwezig gevaar vormt. De enige manier om zich te vrijwaren van besmetting is het in acht nemen van alle gestelde Covid-19-regels.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…