fbpx
Terminaal zieke vader vermoordt zoon, omdat hij denkt dat moeder niet alleen voor hem kan zorgen

GFC NIEUWS- Een vader die gediagnosticeerd is met terminale hersenkanker heeft zijn tienerzoon vermoord, omdat hij vond dat zijn vrouw niet in staat zou zijn om hem alleen op te voeden na zijn dood.

Oleg Drachev, 40, probeerde ook zijn vrouw dood te steken, maar het lukte haar om hem in de badkamer op te sluiten, terwijl ze de politie inschakelde.

De man is ingesloten voor moord op de 13-jarige Ilya, die in zijn slaap werd doodgestoken in de familiewoning in Moskou, Rusland.

Drachev zei aan de politie dat niemand in staat zou zijn om zijn plaats in te nemen.

Zijn vrouw zou niet in staat zijn om de hypotheek op hun woning af te lossen en tegelijk ook zorgen voor de jongen.

Hij stak de jongen in zijn slaap dood toen de vrouw naar het werk ging.

Toen niemand de telefoon beantwoordde, spoedde ze zich naar huis en klom via een raam naar binnen, omdat de deuren op slot waren en trof haar zoon dood in bed aan.

Drachev viel haar meteen aan met een mes, maar ze vocht terug en sloot hem op in de badkamer.

De vader is ingesloten in een psychiatrisch ziekenhuis in Moskou.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.