fbpx

Telesur moet aangepakt worden door regering wegens dramatisch slechte internetkwaliteit

GFC NIEUWS- De top binnen het telecombedrijf Telesur moet dringend op het matje geroepen worden door relevante overheidsinstanties. Er moet uitleg gegeven worden over de dramatisch slechte kwaliteit van haar internetdienst.

“Deze hoeveelheid storingen en vertragingen is niet meer acceptabel! Er moet met de meeste spoed nagegaan worden in hoeverre er een oplossing gevonden kan worden”, zegt het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief (KSVC) aan GFC Nieuws.

Het VrouwenCollectief zegt dat er ondanks een recente verhoging van de kosten, een “Tsunami” van klachten is over de slechte kwaliteit van het Breedband internet van het bedrijf.

BEKIJK OOK
Er komt geen politie-eenheid in pand ex-governor CBvS van Trikt

“Mensen betalen in vergelijking met het buitenland relatief heel veel voor een dienst die simpelweg enorm te wensen overlaat”.

“Een zeer groot percentage gebruikers klaagt over het steeds uitvallen of vertragen van hun WIFI- internet verbinding. Maar klagen bij Telesur heeft geen zin want de euvels worden maar niet verholpen. Het is nu een dringende taak van de overheid om in te grijpen”, aldus het KSVC.