fbpx
Telesur doneert SRD 800.000 en brengt de teller van de SU4SU Telethon naar 2 miljoen

GFC NIEUWS- De SU4SU Telethon in samenwerking met Telesur heeft meer dan 1 miljoen SRD opgeleverd, 25000 US$ en 250 euro opgeleverd.

De gelden zijn telefonisch binnengekomen tijdens de uitzending en via Uni5Pay en Mopé. Ook is er gebruik gemaakt van rekeningnummers bij Finabank waar men donaties op kon storten.

Finabank ondersteunt het SU4SU Fonds met de garantie dat alle Surinaamse dollars door de bank omgezet zullen worden in valuta. Ook hoeft de organisatie niet te betalen voor de overmakingskosten.

Het geld zal worden besteed voor PPE-testkits en apparatuur voor diagnostiek en beademing ten behoeve van Covid-19.

SU4SU bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan de SU4SU Telethon. De bedragen die nu genoemd worden, zijn toegezegd, maar nog niet allemaal overgemaakt op de rekeningnummers van SU4SU.

Meer nieuws

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.