fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Tekst voor Kabinet moet samenleving sterken

GFC NIEUWS- “Together we can make it! Yes, we can!” Dat is de tekst die prijkt op een bord dat staat naast de ingang van het Kabinet van de President aan de Kleine Waterstraat.
Het bord is vandaag onthuld door firstlady Mellisa Santokhi-Seenacherry en is een initiatief dat ontstaan is na een visioen dat apostel Eric Tjin Kon Kiem had verkregen. De geestelijke deelde deze ervaring mede tijdens de gebedsochtend die wekelijks op de maandag op het kabinet plaatsvindt. Apostel Tjin Kon Kiem gaf te kennen het billboard met de tekst aan de regering te willen schenken.
De presidentsvrouwe zegt dat de geste met open armen is ontvangen. Ze spreekt van een “heel mooie tekst”. Volgens de first lady is het belangrijk omdat wij als samenleving enkel samen door de financieel economische crisis heen komen. “Wij moeten vertrouwen hebben op de Almachtige Schepper dat we er wel doorheen komen”, zegt ze eraan toevoegend dat de tekst vooral bedoeld is om de samenleving te sterken.
Santokhi-Seenacherry heeft aan de apostel kenbaar gemaakt dat dit initiatief niet hierbij gaat blijven. Het bord zal ook op andere plekken geplaatst worden zodat het bereik van de boodschap ook groter is. Wie er langsrijdt op loopt zou met een blik op de tekst gesterkt moeten worden in het gegeven dat door de schouders onder het werk te zetten, wij er samen doorheen komen.
De presidentsvrouwe roept de samenleving op het vertrouwen te blijven houden. Ze benadrukt dat de regering pas drie maanden aanzit en eigenlijk pas bij de start is. “Geef ons even de tijd om vorm te geven aan alles, we zijn nog in de fase van alles opzetten.” Het gaat volgens haar niet met een toverstokje gebeuren, maar door het vertrouwen te houden.

OOK INTERESSANT
Suriname participeert aan Caribbean Culture Day 2023 in Beijing