fbpx




Teambuilding en communicatiesessie voor nieuw personeel Straatonderhoudsdienst Openbaar Groen

GFC NIEUWS- Op initiatief van Cherida Monkou, hoofd afdeling Straatonderhoudsdienst van het directoraat Openbaar Groen (OG), is er een teambuilding en communicatiesessie gehouden voor de nieuwe medewerkers en de controleurs van de afdeling.

De training die op 31 oktober plaatsvond te Ayo is als leerrijk ervaren door de deelnemers. Deze is verzorgd door Emmy Hart en Natasia Hanenberg van stichting Rumas.

De training is geheel uit eigen middelen en met de hulp van sponsoren georganiseerd. “Minister Riad Nurmohamed, de directie van OG en de sponsoren worden bedankt voor hun ondersteuning die zij geboden hebben. Ik blik tevreden terug en verwacht dat de mensen de skills zullen gebruiken bij het werken”, aldus Monkou.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.