fbpx
Taxichauffeur beroofd, crimineel neergeschoten

Een chauffeur van een taxibedrijf is zondagochtend door twee criminelen beroofd in de Grapefruitstraat in het politie ressort Geyersvlijt.

Onder bedreiging van een mes hebben de misdadigers de auto, geld en zaktelefoons van het slachtoffer weggenomen.

Dit zegt Public Relations van de politie vandaag.

De criminelen waren vermoedelijk van plan om een ander strafbaar feit met het gestolen voertuig te plegen want de benadeelde werd gekneveld achterin het voertuig geplaatst.

De centrale van het taxibedrijf maakte contact met de politie om melding te doen van de beroving van hun medewerker. In de Sidoeweg is het gestolen voertuig door de politie tot stoppen gedwongen. De twee criminelen maakten zich daarbij uit de voeten.

Door de politie is toen vuurwapengeweld aangewend om de misdadigers aan te houden. De 29-jarige crimineel R.G. is daarbij in zijn been geraakt. Hij kon zijn vlucht niet voortzetten en is aangehouden.

De andere crimineel wist te ontkomen. Hij wordt opgespoord.

R.C. is onder politiebewaking in het ziekenhuis opgenomen.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.