Taxichauffeur aangevallen om slechte service aan klant

Leden van de Algemene Surveillance Dienst Paramaribo hebben kunnen voorkomen dat een taxichauffeur verder werd mishandeld. De politieambtenaren merkten op dat twee autobestuurders hun voertuigen hadden geparkeerd aan de Knuffelsgracht en dat het duo op de vuist ging.

De politie kwam tussen de kemphanen en vroeg wat er aan de hand was. Een taxichauffeur had een klant afgezet en trok op terwijl de klant nog bezig was haar tas van de achterzitting weg te halen. Raoul P. (40) die op dat moment voorbij reed, schreeuwde tegen de taxichauffeur om in het vervolg beter op te letten om zo te voorkomen dat klanten ongelukken krijgen.

De taxichauffeur was het niet eens met de opmerking en schold hem uit. Raoul stapte uit zijn voertuig om de taxichauffeur om rekenschap te vragen. Er ontstond een vechtpartij. De verhitte mannen werden overgebracht naar het politiebureau.

Na te zijn afgekoeld werd Raoul voorgeleid. Hij beweert de taxichauffeur alleen met zijn vuist te hebben gestoten. Na een ernstige waarschuwing werd hij heengezonden.(GFC)