fbpx

Tatoeage-verslaafde vrouw deelt voor-en na-foto’s

GFC NIEUWS- De 24-jarige Amber Luke is een drakenvrouwtje dat niet vies is van wat inkt en lichaamsmodificaties.
Ze begon op haar 16e met het ‘versieren’ van haar lichaam en ondertussen heeft ze ruim US$ 26.000 uitgegeven aan meer dan 100 tatoeages, chirurgisch gemodificeerde oren, een gespleten tong, getatoeëerde oogballen en een paar hoektanden voor als ze haar blikopener weer eens kwijt is.
Amber heeft deze week op Instagram foto’S gedeeld toen ze nog geen tatoeages had en liet haar meer dan 160.000 volgers perplex achter.
Ze liet haar eerste tatoeage plaatsen op 16-jarige leeftijd, omdat ze wilde weten hoe die aanvoelde, maar raakte meteen verslaafd.
0 THP CHP 150619SLUG 8132JPG | GFC
Nu is elke centimeter van haar lichaam bedekt met tatoeages in de vorm van teksten, bloemen, schedels, dieren en blokpatronen.
De Australische vrouw zegt: “ik wilde gewoon eerst weten hoe het aanvoelde, maar toen de naald mijn lichaam penetreerde, voelde het aan als ‘thuis’. Ik voelde mij er goed bij en moest gewoon meer.”
“Mijn echte passie voor tatoeages startte op mijn 20ste. Ik liet steeds meet extreme tekeningen plaatsen. Ik voel mij niet van deze aarde wanneer ik mij laat tatoeëren. Geen slecht gevoel, maar het lijkt juist alsof alle negatieve energie uit mij verdwijnt.”
Amber heeft meer dan 150 tatoeages en zegt dat ze bij dat aantal is stoppen met tellen. Zelf weet ze niet hoeveel ze heeft, maar het zal zeker de 200 zijn gepasseerd.
Ook haar tong liet ze in tweeën splitten. Haar meeste geschokte tatoeage is die van haar oogballen die ze felblauw liet kleuren.

BEKIJK OOK
Deuren supermarkten Pater Weidmanstraat om half twee in de ochtend nog open, stootgroep politie Paramaribo treedt op