fbpx

Tas met groot geldbedrag gestolen bij dodelijke aanrijding Highway

GFC NIEUWSREDACTIE- Bij de aanrijding aan de Martin Luther Kingweg is een zwarte tas met persoonlijke spullen en een groot geldbedrag in SRD gestolen van R.D.
Aan de opsporing en aanhouding van de verdachte van de diefstal van de zwarte tas wordt gewerkt, meldt de politie.
De 26-jarige Lorenzo Cairo liet op die bewuste dag, 24 december, na een verkeersongeval aan de Martin Luther Kingweg het leven.
Volgens het onderzoek reed de bestuurder van de Toyota Wish, Lorenzo met een mede-inzittende E.O. (23) over de Martin Luther Kingweg. Zij kwamen vanuit de richting van Paranam.
De bestuurder van de Toyota Lexus, de 31-jarige autobestuurder R.D, kwam vanuit tegenovergestelde richting. Ter hoogte van de Casialaan haalde Lorenzo een file in en kwam vervolgens frontaal in botsing met zijn tegenligger R.D.
Beide bestuurders en de mede-inzittende E.O. liepen letsels op. Lorenzo die er erg aan toe was, werd door de 27-jarige R.P. in een ander voertuig voor medische hulp overgebracht naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
R.P. kreeg aan de Martin Luther Kingweg op de brug van de Saramaccadoorsteeg een klapband, waardoor het voertuig tot stilstand kwam. Terwijl de bestuurder R.P. naar hulp zocht om Lorenzo voor medische hulp verder af te voeren naar de SEH, overleed Lorenzo. Een arts stelde de dood vast.
De autobestuurder R.D. heeft fracturen aan zijn benen opgelopen en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen, terwijl de mede-inzittende E.O. na medische behandeling is heengezonden.

OOK INTERESSANT
Aanrijding tussen een lijnbus en pick-up, rijbewijs veroorzaker ingevorderd