Talrijke opeenvolgende stroomstoringen EBS teisteren bewoners Paramaribo

GFC NIEUWS –   Zaterdagmiddag viel de stroomlevering van de EBS  in grote delen van Paramaribo- Noord voor de zoveelste keer uit. De storing duurde volgens gedupeerde burgers enkele uren. Ook in Commewijne en andere delen van het land was er tegelijkertijd sprake van uitval.

“Maar de pret van het hebben van stroom was van korte duur”, zegt een boze vrouw die woont in de getroffen gebieden op de vroege zondagmorgen aan GFC Nieuws.

“Sinds vannacht zitten wij wederom al vele uren zonder stroom en water. Het is om moedeloos van te worden”, verzucht ze

Ook andere gedupeerden vertelden vorige week aan GFC dat de situatie rondom de stroomleverantie van de EBS schandalige vormen begint aan te nemen.

“Het is gewoon een grof schandaal geworden. Afrikaanse toestanden worden nu als normaal beschouwd door jongeren en onderontwikkelde mensen in Suriname, die helaas niet weten wat normaal is. Dat de stroom tij en ontij uitvalt is voor sommigen tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Sommige onwetenden denken echt dat het er allemaal bijhoort”.

“Het is vreselijk, schandalig, triest, bedroevend, tragisch! We geloven niets meer van de “mooie rommelpraatjes” van de Energie Bedrijven Suriname (EBS). Het is het meest waardeloze bedrijf dat er bestaat”, vertelde een furieus jong koppel dat woont in het noorden van Paramaribo. Ze zijn de talrijke opeenvolgende stroomstoringen meer dan beu.

 

Overige berichten