Tabernacle of Faith Ministries roept op tot vaccinatie, vaccin heeft niets te maken met anti-Christ

GFC NIEUWSREDACTIE- Apostel Eric Tjin Kon Kiem en Pastor Henna Tjin Kon Kiem van de ‘Tabernacle of Faith Ministries’ roepen hun leden en anderen op, zich te laten vaccineren tegen het coronavirus.

Deze oproep is via sociale media verspreid.

In gesprek met Radio 10 zegt apostel Tjin kon Kiem dat God niet voor niemendal wetenschappers de wijsheid heeft gegeven om een medicijn te kunnen maken tegen een virus, als het immuunsysteem het laat afweten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Als je binnenkort komt te overlijden door het coronavirus is dat waarschijnlijk je eigen schuld

Zijn gemeente zelf is van plan om aanstaande zaterdag een vaccinatiedag te houden op het terrein van de Tabernacle, aan de Kwattaweg.

Volgens Tjin Kon Kiem heeft het vaccin niets te maken met het merkteken van ‘het beest’, zoals wordt gepropageerd. Toen de wereld jaren terug ook gebukt ging onder een influenza-pandemie, werd de zogeheten ‘anti-Christ’ niet aangehaald.

Hij moedigt eenieder aan om zich te laten inenten tegen Covid-19, maar stelt dat het natuurlijk niet verplicht is.

Naar zeggen van Tjin Kon Kiem zijn een aantal mensen in zijn gemeente besmet geweest. Ruim tien personen moesten in isolatie en 1 kwam te overlijden, nadat die een tijdje moest doorbrengen op de ICU.

De apostel is ook geconfronteerd met mensen die weigeren zich te laten vaccineren, onder wie ook geestelijke leiders.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER