fbpx

SZF Nickerie herdenkt 30-jarig bestaan

GFC NIEUWS- De Stichting Staatsziekenfonds (SZF) heeft het 30-jarig jubileum van haar filiaal in Nickerie niet zomaar aan zich voorbij laten gaan.

SZF-directeur Ricky Kromodihardjo heeft op 8 december 2019, de dag van viering van het heugelijk moment de Nickeriaanse gemeenschap gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal.

“SZF Nickerie staat reeds 30 jaar middenin de samenleving. Toegewijd wordt door de SZF-medewerkers iedere dag opnieuw een bijdrage geleverd aan het verbeteren en/of behouden van de gezondheidssituatie van de plaatselijke bevolking.”

“Aangezien Nickerie voor het SZF een voorname plek inneemt, hebben wij gemeend dat wij met de organisatie van dit jubileum niet over één nacht ijs mochten gaan. Het is hierom dat wij ons niet beperkt hebben tot aanwezig zijn op de jaardag van SZF Nickerie, maar dat wij een activiteitenweek hebben georganiseerd om daarmee het belang van Nickerie voor het SZF te benadrukken”, aldus directeur Kromodihardjo.

De SZF-directeur zegt verder dat er in Nickerie dringend behoefte is aan meer faciliteiten om de tientallen dialysepatiënten optimaal te kunnen accommoderen. “Het SZF is namelijk in Nickerie om er te blijven.

BEKIJK OOK
Autobestuurder verliest bewustzijn en rijdt geparkeerde fietsen aan

In Nickerie, dat ludiek ook wel de tweede hoofdstad van Suriname wordt genoemd, is het SZF zich meer dan ooit bewust van haar rol binnen de samenleving. In het kader van de decentralisatiegedachte die de regering-Bouterse voorstaat, is het dan ook onze plicht ervoor te zorgen dat de Nickeriaanse gemeenschap naar ons beste vermogen gediend wordt.”

“Concluderend kan ik stellen dat het kantoor Nickerie voor mij als SZF-directeur een succesverhaal is. En dat komt met name door het fantastische personeel dat dagelijks bezielend aan het werk is om de plaatselijke gemeenschap zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik dank mijn medewerkers van kantoor Nickerie daarom nogmaals hartgrondig, omdat zij zichtbaar hun steentje hebben bijgedragen om kantoor Nickerie tot best practice-voorbeeld te maken.”