fbpx

SWM past dienstverlening aan

GFC NIEUWS- naar aanleiding van de stijging van het aantal positief geteste Covid-19 gevallen, hebben de autoriteiten besloten een ‘total lockdown’ in te stellen, waarbij onder andere de reeds bestaande maatregelen zullen worden verscherpt.
Voor de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij, die verantwoordelijk is voor de drinkwatervoorziening in de kustvlakte en delen van het binnenland, zal de total lockdown het volgende betekenen:
De Klantenservicelocaties en SWM Incassokantoren te Paramaribo en Nickerie zullen van 08.00 tot 14.00 uur geopend zijn voor het publiek.
De locaties te Moengo blijven vooralsnog gesloten. Betaling van waterrekeningen via de elektronische betaalmogelijkheden te weten HOP, Internet- en Mobilebanking is ook mogelijk. Voor het opvragen van uw openstaande rekeningen en een overzicht van de bankrekeningnummers verwijzen wij u naar de SWM-website www.swm.sr.
De productie en levering van water via het distributienet zal normaal voortgang hebben. De verkoop van bulkwater (per truck) zal vanwege de lockdown worden stopgezet.
De afhandeling van storingen en klachten door de afdeling Distributie zal zoveel als mogelijk normaal voortgang hebben.
Er zal gedurende deze periode geen meteropname plaatsvinden. De meterstanden kunnen via het nummer 471414 (optie 8) en 170, per mail naar [email protected] of via het whatsapp-/sms nummer 8893434 worden doorgegeven.
De diensten van de overige afdelingen (Tekenkamer en Keuring & Controle) worden tot nader order stopgezet.
Vanwege de lockdown zal een deel van het personeel de werkzaamheden thuis moeten uitvoeren. Daartoe heeft het bedrijf reeds de nodige stappen ondernomen. Het kan echter voorkomen dat de afhandeling van zaken met name bankbetalingen en klachten, vanwege de uitdagende situatie langer duurt.
Via de beschikbare kanalen te weten social media, radio, televisie en krant zullen wij u zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze dienstverlening.

BEKIJK OOK
VHP staat stil bij dag der Inheemsen en Javaanse immigratie