fbpx
SWM neemt maatregelen tegen COVID-19

GFC NIEUWS- De Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft notie genomen van de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19.

Ook bij de SWM zullen stappen worden ondernomen om verspreiding van het virus in te dammen c.q. te voorkomen. In dat kader zijn ingaande maandag 16 maart tot nader order enkele maatregelen van kracht.

Ten aanzien van de dienstverlening zullen de SWM Incassolocaties te hoofdkantoor Benjaminstraat (nabij rotonde AZP), Aqua Dienstencentrum (Poelepantje) en Latour normaal geopend zijn voor het publiek.

De SWM doet echter een beroep op de samenleving om in deze tijd zoveel als mogelijk de alternatieve betaalmogelijkheden, te weten: internetbanking en HOP (Hakrinbank Online Payment) te benutten.

Een overzicht van de bankrekeningnummers van de SWM is te vinden op de website https://www.swm.sr/betaalmogelijkheden/bankrekeningnummers/.

Alleen de klantenservicelocaties bij het hoofdkantoor Benjaminstraat en Latour zullen geopend zijn voor het publiek.

Gevraagd wordt om deze locaties in uiterst dringende gevallen te bezoeken en zoveel als mogelijk telefonisch contact op te nemen via de volgende nummers: 129, 471414, 530389, 483535, 404667 (07.00 – 15.00 uur) en, 471414 (optie “0”) en 404266 (15.00 – 22.00 uur).

Mailen naar [email protected] is ook mogelijk.

Alle bezoekers zullen verplicht worden de handen te desinfecteren alvorens zich naar een van de incasso- of klantenserviceloketten te begeven.

Voor wat betreft Productie & Distributie zullen de zuivering en productie van water op de gebruikelijke veilige wijze worden voortgezet. De afdeling Distributie zal slechts de klachten waar er sprake is van waterverlies, geen water en extreem lage drukken afhandelen.

De SWM rekent op het begrip en de medewerking van de samenleving en vraagt dat men zelf ook de hygiënemaatregelen zoals voorgeschreven door de gezondheidsinstanties in acht neemt. “Zo kunnen wij met zijn allen de verspreiding van COVID-19 tegengaan.”

Meer nieuws

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.