fbpx
SWM komt met Nutskaarten voor klanten

De Surinaamse Waterleiding Maatschappij(SWM) heeft vandaag de introductie gedaan Nutskaarten. Deze zijn bestemd voor klanten die zonder rompslomp hun waterrekening willen betalen.

Tot nu toe kunnen cliënten van de SWM bij één van de loketten of via de bank hun waterrekening betalen.

De Nutskaarten zijn een derde optie en is mogelijk gemaakt door een samenwerking met de onderneming E Smile Services. Het nieuw systeem is alleen van toepassing op klanten die beschikken over een smartphone en de Nuts app kunnen downloaden via de google playstore.

Letitia Fernand, de submanager Financial and Economic Affairs van de SWM gaf vandaag op een persconferentie van de SWM aan dat er 2500 kaarten te verkrijgen zijn voor een bedrag van SRD 20.

Hoe werkt het?

Bij de aanschaf van de kaart kan men aangeven hoeveel SRD’s men wil opwaarderen op de Nutskaart. De klant toont bij de aanschaf verder de laatste factuur of kennisgeving aan met het mobielnummer bij het SWM-kantoor of een van haar agenten.

Na de registratie en opgenomen te zijn in de database van de SWM ontvangt de klant gelijk een Nutskaart, een unieke pincode en username.

Efficiëntie

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor klanten die niet in de lange rij willen staan om waterrekeningen te betalen. De Nutskaarten zijn nog niet in Nickerie en Marowijne verkrijgbaar.

Het systeem wordt na een maand geëvalueerd. Als blijkt dat er meer dan 2500 nutskaarten nodig zijn, zullen er meer worden gedrukt.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.