SWM komt met mobiele klaagbak

De mobiele klaagbak is de nieuwe vernuftige manier voor het uitbreiden van de dienstverlening aan de gemeenschap, door de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM).

Met deze nieuwe dienst zal de bereikbaarheid van de dienstverlening worden verbreed en tevens de efficiëntie met betrekking tot aanpak van eventuele klachten worden vergroot. Gail Eijk, Public Relations Spokesperson van de SWM, belicht deze nieuwe dienst aan het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Het telefonisch doorgeven van klachten via de storingslijn van de SWM, verloopt niet altijd van een leien dakje. Men is daarom vaak genoeg genoodzaakt persoonlijk klachten op het hoofdkantoor van de SWM door te geven.

“De directeur van de SWM, Marlon Oosterling, heeft besloten dit makkelijker te maken. Hij heeft twee auto’s aangeschaft, die dienst zullen doen als mobiele klaagbak. De voertuigen zullen duidelijk herkenbaar zijn voor de gemeenschap”.

De bedoeling is dat de burgerij deze auto’s altijd kan stoppen om klachten door te geven, die betrekking hebben op de dienstverlening van de SWM. Via een speciaal daarvoor vrijgemaakte telefoonlijn, wordt door de bestuurder de klachten gelijk doorgegeven en indien mogelijk ook gelijk aangepakt.

De SWM zal door de inzet van de mobiele Klaagbak eventueel ongerief van de gemeenschap tot het minimum beperken. Een van de voertuigen zal bestuurd worden door Gail Eijk en zoals zij het zegt; “Wij komen overal, wij gaan overal”.

Overige berichten