fbpx

Sweet Poetry tijdens Comfort Zone 3

Comfort Zone 3 wordt zaterdag gehouden in Tori Oso. Dit experimenteel platform is een initiatief van de “art collective” KokoLampu van Stg. Platform Support Suriname.

Leden van de kweekvijver KokoLampu, onder leiding van Zulile Blinker, werken als team aan dit concept. Hiermee wordt er gewerkt aan onder andere hun organisatie skills en durf.

Deze derde editie staat in het teken van ons ‘core art’ Spoken Word met beeldende kunst van Overdo Berghout. Tijdens Comfort Zone draait het om Performance Art, Lifestyle en Cultuur.

Performers, ondernemers, denkers en doeners krijgen de kans om hun verhaal te delen. Het motto is: ‘Step out of your Comfort Zone and share YOU’.

BEKIJK OOK  Open brief Surinaamse Vereniging van Psychologen en Orthopedagogen over rapportage suïcidegevallen in de media

Platform Support Suriname zet zich in voor talentontwikkeling, het profileren hiervan en er ondernemend mee bezig zijn.

KokoLampu begon in 2014 als poetry collectief en is uitgegroeid tot een creatief collectief met jongeren vanuit meerdere kunstdisciplines. Deze kweekvijver is onder leiding van Blinker die tevens ook CEO is van de stichting. “Het gaat om de juiste investering in jouw talent en het willen ontdekken van andere talenten in je. Hiermee verbreed je jouw horizon en creeër je daarmee meer kansen voor jou als mens in deze snel veranderende wereld,” aldus Blinker.(GFC)