fbpx

SVZ organiseert vandaag Mini Health Fair

Het Sint Vincentius Ziekenhuis (SVZ) organiseert vandaag in samenwerking met de ambassade van Brazilië in Paramaribo, de Braziliaanse Citizens Council (CCBSUR), het Malaria programma (TropClinic), Assuria Verzekeringen en andere partners een Mini Health Fair.

Deze Mini Health Fair wordt op de hoek van de Mozartstraat en de Anamoestraat gehouden.

Het doel van deze Fair is, om de samenleving in het bijzonder de Braziliaanse gemeenschap te informeren en tegelijkertijd bewust te maken wat het belang is van een gezonde levensstijl.

Bovendien zullen er health screenings gedaan worden tegen een gereduceerd tarief, waaronder: Bloeddrukmeting, Glucosemeting, Body Mass Index (BMI), Saturatie meting en ECG’s.

BEKIJK OOK
DNV CSIRT waarschuwt: Scammersbende in Suriname actief op social media

Het Malaria programma (TropClinic) levert ter bestrijding van HIV/AIDS en Malaria ook haar bijdrage in de vorm van gratis testen, counseling en behandelingen.

Voor het SVZ is het verbeteren van de levenskwaliteit en een patiëntgerichte zorg in Suriname van essentieel belang en levert hierbij haar bijdrage door langer dan 100 jaar duurzame, efficiënte en cliëntgerichte zorg aan te bieden.