SURVAM ondersteunt acties SBV, VSB en ASFA

GFC NIEUWS- De Surinaamse Vereniging van Assurantie Maatschappijen (SURVAM) verklaart zich solidair met de Surinaamse Bankiersvereniging (SBV), de Vereniging van Surinaams Bedrijfsleven (VSB) en de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA).

Ondanks de oproep van diverse maatschappelijke groeperingen en deskundigen heeft de regering er toch voor gekozen om de Wet Controle Valutaverkeer en Transactiekantoren van 21 maart af te kondigen en daarmee in werking te laten treden, voert SURVAM aan.

De SURVAM herhaalt dat deze wet een averechts effect zal hebben en betreurt het dat beleidsmakers nog steeds niet tot het besef zijn gekomen dat dergelijke wetten ons land en volk niet ten goede komen.

“Wij hebben kennis genomen van de oproep van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) om de bedrijven op 25 maart te sluiten uit protest met de aanname, bekrachtiging en afkondiging van de Wet Controle Valutaverkeer en Transactiekantoren.”

De SURVAM kan zich volledig terugvinden in de oproep van de VSB en de visie van de Bankiersvereniging ten aanzien van eerdergenoemd wetsproduct en verklaart zich hierbij solidair met de door partijen aangekondigde acties.”

“Op 25 maart zullen de kantoren van alle verzekeringsmaatschappijen in Suriname gesloten zijn voor het publiek. Wij vragen begrip van onze klanten en relaties voor deze noodzakelijke stap die genomen wordt in ’s Lands belang,” aldus Assuria, FATUM, Parsasco en Self Reliance.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer nieuws

Ndjuka neemt maatregelen tegen COVID-19

GFC NIEUWS- Het stamhoofd heeft de boodschap laten inspreken door een van zijn basya’s. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link…

Overleg op hoog niveau in Lawagebied

GFC NIEUWS- Granman Ipomadi Pelenapin, zijn traditionele leiders en de leiders van de Wayana aan de Franse kant van de Lawarivier hebben besloten dat door…

DSB weer open na goed onderhoud met CBvS

GFC NIEUWS- De directie van De Surinaamsche Bank heeft vanmorgen in een breedvoerig onderhoud met de Governor van De Centrale Bank van Suriname (CBvS) goede…