SURVAM ondersteunt acties SBV, VSB en ASFA

GFC NIEUWS- De Surinaamse Vereniging van Assurantie Maatschappijen (SURVAM) verklaart zich solidair met de Surinaamse Bankiersvereniging (SBV), de Vereniging van Surinaams Bedrijfsleven (VSB) en de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA).
Ondanks de oproep van diverse maatschappelijke groeperingen en deskundigen heeft de regering er toch voor gekozen om de Wet Controle Valutaverkeer en Transactiekantoren van 21 maart af te kondigen en daarmee in werking te laten treden, voert SURVAM aan.
De SURVAM herhaalt dat deze wet een averechts effect zal hebben en betreurt het dat beleidsmakers nog steeds niet tot het besef zijn gekomen dat dergelijke wetten ons land en volk niet ten goede komen.
“Wij hebben kennis genomen van de oproep van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) om de bedrijven op 25 maart te sluiten uit protest met de aanname, bekrachtiging en afkondiging van de Wet Controle Valutaverkeer en Transactiekantoren.”
De SURVAM kan zich volledig terugvinden in de oproep van de VSB en de visie van de Bankiersvereniging ten aanzien van eerdergenoemd wetsproduct en verklaart zich hierbij solidair met de door partijen aangekondigde acties.”
“Op 25 maart zullen de kantoren van alle verzekeringsmaatschappijen in Suriname gesloten zijn voor het publiek. Wij vragen begrip van onze klanten en relaties voor deze noodzakelijke stap die genomen wordt in ’s Lands belang,” aldus Assuria, FATUM, Parsasco en Self Reliance.

Overige berichten