fbpx

Surpost sinds 01 juni abrupt gesloten, pakketten kunnen nog niet worden opgehaald

GFC NIEUWS- Het kantoor van Surpost aan de Vulcanusstraat in Paramaribo is sinds maandag 01 juni gesloten voor klanten die een pakket willen ophalen.Verschillende gedupeerden laten vandaag aan GFC Nieuws weten dat ze in het ongewisse zijn hoe lang de sluiting nog zal duren.

“Ik wilde mijn pakket vorige week maandag ophalen maar kreeg bericht dat het niet kon omdat het bedrijf is gesloten.  Vandaag kreeg ik nog steeds de boodschap van medewerkers van Surpost dat ik mijn pakket niet kan krijgen, alles is dicht”, zegt een man uit Paramaribo.

BEKIJK OOK
Vader schiet 17-jarige zoon dood en pleegt daarna zelfmoord

Ook een bejaarde vrouw die speciale middelen moet gebruiken voor haar gezondheid vertelde eerder dat ze hoopt dat het bedrijf gauw weer open gaat. “Ook ik wacht op mijn pakket dat al daar binnen ligt. En mijn geval is dringend”, zegt ze.

Een medewerker van Surpost zegt dinsdagmiddag aan GFC dat er intussen ontheffing is aangevraagd. “De hoop is dat  Surpost binnenkort weer postpakketten kan afgeven. Er is dispensatie aangevraagd, maar voorlopig ligt alles stil”, aldus het personeelslid.