fbpx

Surmac SOS-lab CAT-gecertificeerd

Het Cat SOS laboratorium van CKC Surmac (Surmac) is gecertificeerd door Caterpillar. Dit betekent dat het lab aan de hoogste standaarden voldoet. In Zuid-Amerika is Surmac de 5de dealer die deze onderscheiding ontvangt. Wereldwijd zijn er slechts 10 dealers zijn die op het hoogste niveau vloeistoffen kunnen analyseren.

Jerrel Ramgatie, Laboratorium Supervisor, zei dat de certificering bewijst dat het lab personeel efficiënt en effectief te werk gaat. Met deze certificering is Surmac nu bevoegd vloeistoffen uit de regio te analyseren. Er zijn volgens Ramgatie plannen om het lab verder uit te breiden. Een bijkomend voordeel zal zijn dat ook zwaar materieel dat niet van het merk Cat zijn, gebruikt kunnen maken van de diensten die het laboratorium biedt.

Jose Calvo, Product Support Operations van Caterpillar, zei dat hij de start van het lab in 2016 heeft mogen meemaken. “Na hard werken staat het lab er eindelijk. Surmac behoort tot een zeer exclusieve club in de wereld. Van alle vestigingen zijn er slechts 10 laboratoriums die gecertificeerd zijn”, zei Jose.

BEKIJK OOK
VHP waarschuwt voor neppe Facebookpagina ‘VHP Media Commissie’

Leo Vreeburg, President-Directeur van Surmac, vertelde de aanwezigen dat het mensen binnen Surmac zijn geweest die onvermoeid hun schouders onder het werk hebben gezet en het lab hebben gemaakt voor wat het is. “Een paar machines en een gebouw maken geen excellent lab, het lab wordt ontwikkeld door jullie. Zonder jullie is het slechts dood materiaal. Dus als er hier iemand is die een luid applaus verdient, zijn het jullie.”

Na de speeches mocht Patrick Peneux, Algemeen Directeur namens Surmac het plakkaat in ontvangst nemen.(GFC)