fbpx
Suriprofs speelt 13 mei tegen Jong Ajax

Op 13 mei 2015 voetballen de Suriprofs op sportpark de Toekomst tegen een sterke selectie van Jong Ajax om fondsen te werven voor projecten in Suriname vooral bedoeld voor de jongeren en personen met beperkingen.

Het is het 15 -jarig jubileum voor de stichting. Deze dag wordt zoals altijd gekenmerkt door plezier.

Vanuit dit oogpunt worden er rond de wedstrijd meerdere activiteiten georganiseerd, zoals een voetbalclinic voor de jeugd en een entertainmentprogramma na de wedstrijd, meldt de organisatie.

Historie en toekomst

De Stichting Suriprofs is in 1999 opgericht met als doel de betrokkenheid van Suriprofs met Suriname tot uiting te brengen. Dit resulteerde in een groot aantal projecten voor kinderen en jongeren in Suriname en in de promotie van de voetbalsport in Suriname. Tot 2012 is jaarlijks een benefiet wedstrijd georganiseerd waarbij meer dan € 1,7 miljoen is opgehaald voor in totaal 50 projecten.

Vorige zomer heeft de stichting Suriprofs haar toekomstplannen gepresenteerd en vanuit deze visie zullen er jaarlijks twee benefietevenementen worden georganiseerd.

In de periode mei/juni is er de benefiet(voetbal)wedstrijd en in de periode november/december is er een cultureel evenement.

Programma

15:00 – 17:30 uur Diverse sportclinics voor de jeugd
19:00 – 20:45 uur Wedstrijd Jong Ajax – Suriprofs
20:50 – 22:00 uur Entertainmentprogramma met meerdere artiesten.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.