fbpx
“SurinameShop.net moet aantal besmettingen helpen terugdringen”

GFC NIEUWS- Momenteel heerst het nieuwe coronavirus in Suriname en is inkopen doen bij de supermarkten en markten is zeer gevaarlijk en ongunstig, omdat iedereen in de winkel dezelfde producten aanraakt en verspreidt het virus zich hierdoor veel sneller.

Kesharie Rietish, manager van SurinameShop.net zegt dat zijn organisatie de oplossing heeft. Via hun website kunnen personen 24 uur zonder een bankrekening of een kredietkaart hun inkopen van huis uit doen.

Tegen een vast bedrag wordt geleverd in Paramaribo, Wanica en delen van Commewijne en Saramacca.

Rietiesh zegt dat vele winkels en supermarkten zijn gesloten. Een paar die open zijn, doen aan prijsopdrijving.

Het bedrijf is voornemen om 2% van haar inkomsten te doneren voor de aanschaf van ademhalingsapparaten en medicamenten om het coronavirus verder te bestrijden.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…