fbpx

Surinamers: stop met die grote onzin over duivels en kwade krachten op scholen!

GFC NIEUWS- “Het moet direct stoppen, want jullie maken de problemen voor onze kinderen van kwaad tot erger. Al die onzinverhalen van sommigen over duivelse krachten op scholen hebben een zeer negatief effect op onze kinderen en doen hun angstgevoelens nodeloos juist toenemen!”

“Wij leven al bijna in het jaar 2020 en toch zijn er nog volwassen mensen die rommel uitkraaien over duivels en zwarte magie”, zegt een verontruste moeder van een leerling van de Hendrikschool aan GFC Nieuws.

Ze reageert op de commotie die is ontstaan na de zelfverkozen dood van een leerling van die school.

“Sommige kinderen die het verschrikkelijk geval hebben meegemaakt, hebben psychologische hulp en nazorg nodig. Door steeds te suggereren dat er kwade geesten in het spel zijn, wat de reinste onzin is, worden er juist angstgevoelens aangewakkerd”, weet ze. Zie ook een ander relevant bericht door op deze link te klikken>>GEEN DUIVELSE KRACHTEN OP SCHOOL

BEKIJK OOK
Regering zal uitvoering geven aan besluit Hof van Justitie inzake Kiesregeling

Ze doet daarom een beroep op allen om het gezond verstand te laten prevaleren.

“Wij moeten in dergelijke gevallen kiezen voor rust en zorgen voor goede psychologische begeleiding om het trauma en de daaruit voortvloeiende angstgevoelens te verwerken.  Wij moeten ons als Surinamers niet zo belachelijk maken met  steeds de duivel erbij halen. Het is absurd en zou in deze gevallen verboden moeten worden!”

“Er is iets vreselijks gebeurd en daar moeten wij op een rationele volwassen wijze mee omgaan door de hulp van alleen psychologen in te roepen. Door steeds maar te zeuren over de duivel wek je totaal verkeerde gedachten op bij de kinderen, wat juist een averechts effect heeft”, aldus het dringend advies van de moeder.