Surinamers met pijnklachten worden geholpen met succesvolle Duitse behandelmethode

Pijnklachten kunnen je levenskwaliteit enorm verpesten. Soms ben je dagen achtereen niet lekker. Steeds vaker kiezen personen met pijnklachten of andere lichamelijke problemen voor een natuurlijke oplossing. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk vaker onomstotelijk bewezen dat het frequent innemen van pijnstillers of tranquillizers niet altijd de beste optie is.

De 43- jarige huisvrouw Sita liet zich behandelen bij Constantin aan de Butaanstraat in Tourtonne 5, waar de Duitse DLPA- natuurlijke behandelmethode met veel succes wordt toegepast.

“Ik laat mij bij Constantin behandelen met DLPA en ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Voordien kreek ik heel vaak migraineaanvallen. Nu ik de behandelingen onderga, krijg ik nauwelijks nog hoofdpijnen. Er is duidelijk sprake van een grote verbetering”, legt ze uit.

Volgens een Europees gediplomeerde expert van Constantin passen steeds meer Surinamers met lichaamsklachten deze natuurlijke Duitse behandelmethode toe. En de resultaten zijn zeer positief. Men maakt gretig gebruik van deze natuurlijke en bovenal gezonde therapie. De DLPA – behandeling uit Duitsland zorgt op natuurlijke wijze voor een significante vermindering van diverse lichamelijke klachten en is geschikt voor vrouwen en mannen.

“De meeste mensen die bij ons komen willen niet hun hele leven pijnstillers slikken. Bovendien hebben deze pijnstillers na verloop van tijd een averechtse werking. Om die reden kiezen velen voor een natuurlijke aanpak met DLPA. Het voordeel van DLPA is dat het ook kan worden ingezet bij verschillende klachten”, legt de expert uit.

De DLPA – natuurbehandeling is mede ontwikkeld door de Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke en Duitse professoren. De behandeling is volgens klinisch onderzoek zeer effectief bij verscheidene pijnklachten, hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, impotentie,  tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid, snurken, en stress.

Personen die ook hun klachten willen laten behandelen kunnen contact opnemen met Constantin op de telefoonnummers 454682, (0)8914140 of klikken op de volgende link>> http://constantinfoundation.org/behandelmethoden/

Overige berichten