Surinamers met migraine en andere klachten maken gretig gebruik van succesvolle buitenlandse behandeling

Migraine kan je levenskwaliteit enorm verpesten. Soms ben je dagen achtereen niet lekker, sterker nog, je voelt je echt hondsberoerd. Vooral de hevige bonzende pijnen, maar ook de eventueel bijkomende misselijkheid is een enorme kwelling.

Steeds vaker kiezen personen met migraine of hoofdpijn voor een natuurlijke oplossing voor hun klachten. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk vaker onomstotelijk bewezen dat het frequent innemen van pijnstillers niet de beste optie is.

De 43- jarige huisvrouw Sita liet zich behandelen bij Constantin aan de Butaanstraat, in Tourtonne 5, waar de Duitse DLPA- natuurlijke behandelmethode met veel succes wordt toegepast.

“Ik laat mij bij Constantin behandelen met DLPA en ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Voordien kreek ik heel vaak migraineaanvallen. Nu ik de behandelingen onderga, krijg ik nauwelijks nog hoofdpijnen. Er is duidelijk sprake van een grote verbetering”, legt ze uit.

Volgens een gediplomeerde expert van Constantin passen steeds meer Surinamers met migraine deze natuurlijke Duitse behandelmethode toe. En de resultaten zijn zeer positief. Men maakt gretig gebruik van deze natuurlijke en bovenal gezonde therapie. De DLPA – behandeling uit Duitsland zorgt op natuurlijke wijze voor een significante verlichting van diverse lichamelijke klachten en is geschikt voor vrouwen en mannen.

“De meeste mensen die bij ons komen willen niet hun hele leven pijnstillers slikken. Bovendien hebben deze pijnstillers na verloop van tijd een averechtse werking. Om die reden kiezen velen voor een natuurlijke aanpak met DLPA. Het voordeel van DLPA is dat het ook kan worden ingezet bij verschillende andere klachten”, legt de expert uit.

De DLPA Рnatuurbehandeling is mede ontwikkeld door de Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke en Duitse professoren. De behandeling is volgens klinisch onderzoek zeer effectief bij verscheidene pijnklachten, hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, impotentie,  tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid, snurken, en stress.

Personen die ook hun migraine of andere klachten willen laten behandelen kunnen contact opnemen met Constantin op de telefoonnummers 454682, (0)8914140 of klikken op de volgende link>> http://constantinfoundation.org/behandelmethoden/