fbpx

Surinamers kiezen voortaan voor vakantie in eigen land: ik ga liever een weekje of langer ontspannen in Torarica

GFC NIEUWSREDACTIE- Door de coronapandemie hebben personen die in Suriname wonen minder mogelijkheden om af te reizen naar het buitenland om vakantie te vieren.

Om die reden hebben veel Surinamers het afgelopen anderhalf jaar gezocht naar geschikte alternatieven in eigen land om te genieten tijdens hun vrije dagen.

Een groot deel vakantiegangers heeft zo zijn weg gevonden naar hoge kwaliteitshotels in het land, voornamelijk Torarica en Marriott.

Meerdere lokale gasten van deze hotels vertellen aan GFC Nieuws dat ze zeer prettig verrast zijn door hun bijzondere vakantie-ervaringen.

Magda, die samen met haar echtgenoot en drie kinderen woont in Paramaribo zegt dat ze voortaan liever kiest voor een weekje of langer Torarica in plaats van een reis naar het buitenland waar ze bij familie moet logeren.

Dat geeft volgens haar niet echt het vakantiegevoel.

“Ik heb samen met mijn gezin een fantastische tijd gehad in Torarica. Ik had toen wel het gevoel echt op vakantie te zijn en kwam daar helemaal tot rust”.

BEKIJK OOK
Woning aan de Kamponglaan door brand verwoest

“Ook mijn man en de kinderen willen volgend jaar liever in eigen land vakantie vieren in dit sfeervolle hotel waar je van veel gemakken bent voorzien en bovendien een geweldige service krijgt”, stelt ze.

Ook andere gasten zijn dezelfde mening toegedaan.

“Ook wij vinden het prettig om zo luxe onze vakantietijd in eigen land mee te maken”.

“Dit is zeker voor herhaling vatbaar. De volgende vakantieperiode gaan wij naar Torarica of Marriott om weer helemaal tot rust te komen”, aldus twee andere tevreden gasten uit Nickerie.

Ze adviseren ook buitenlanders die naar Suriname komen om het vakantiegevoel op een prettigere manier te ervaren.

Want zo beweren ze, ‘je krijgt pas echt een vakantiegevoel als je in een luxe hotel logeert en niet opgescheept zit in huis met familieleden die je moeten accommoderen’.