fbpx

Surinamers ergeren zich groen en geel aan extreem lange wachttijden DSB- bank

GFC NIEUWS– Klanten van DSB- bank ergeren zich groen en geel aan de extreem lange wachttijden op de verschillende kantoren. Ook hebben ze enorm veel moeite met het eerder helpen van klanten die volgens hen later het gebouw zijn binnengekomen evenals de gebrekkige of verkeerde informatie die wordt verstrekt.

De grote ergernissen “druipen ervan af” op de Facebook pagina van GFC Nieuws nadat een ingezonden stuk van de heer J. Kerto op de nieuwssite werd gepubliceerd. De auteur is van oordeel dat er bij de kantoren van de bank sprake is van krankzinnige en mensonterende toestanden, zie link > Wantoestanden.

Hieronder enkele reacties op Facebook.

“Helemaal mee eens!!! Ik heb zeer kort een rekening bij DSB gehad. Weer opgezegd!! Ik bezocht het filiaal in Noord. Veel te lange wachttijden ruim 1 1/2 uur. En dan wordt een (echt)paar (man en vrouw), dat duidelijk GEEN AFSPRAAK had, maar iedereen van het personeel kende, meteen geholpen!!! Terwijl allerlei mensen netjes zitten te wachten op hun beurt. CORRUPTIE is heel gewoon bij DSB. Neks no fout! We helpen gewoon onze vrienden vóór jullie. En dat was op een dag dat er GEEN salarissen en/of pensioenen waren gestort. Een dag waarop ik verwacht had snel geholpen te worden!!! Toch zat ik er 1 1/2 uur!!!”, schrijft Wini Rieskin.

BEKIJK OOK
DNV’er beschoten bij overval op geldtransportauto, collega DNV’er aangehouden


“Deze bank claimt eeuwig dat zij de grootste particuliere bank zijn in Suriname. Maakt dat jou tot een van de besten? NEE NEE NEE. Kwantiteit betekent niet altijd kwaliteit. Ik vraag me af hoe hun HRM beleid eruit ziet mbt personeelsmotivatie en enthousiasme. Waarschijnlijk zijn ze eraan toe om allemaal kennis te laten maken met verander management. Iedereen daar kijkt zo apathisch voor zich uit”, schrijft Francisco Marino.

Toen ik na 2 uren wachten bij de infobalie kwam, was die dame ook nog zeker 5 minuten op haar mobiel en daarna gewoon aan de telefoon bezig haar privégesprek voort te zetten. Kom je daarna in een lange rij waar je ook nog zo lang moet wachten”, aldus Roshnie Laldjising.