fbpx
Surinamers ergeren zich groen en geel aan extreem lange wachttijden DSB- bank

GFC NIEUWS– Klanten van DSB- bank ergeren zich groen en geel aan de extreem lange wachttijden op de verschillende kantoren. Ook hebben ze enorm veel moeite met het eerder helpen van klanten die volgens hen later het gebouw zijn binnengekomen evenals de gebrekkige of verkeerde informatie die wordt verstrekt.

De grote ergernissen “druipen ervan af” op de Facebook pagina van GFC Nieuws nadat een ingezonden stuk van de heer J. Kerto op de nieuwssite werd gepubliceerd. De auteur is van oordeel dat er bij de kantoren van de bank sprake is van krankzinnige en mensonterende toestanden, zie link > Wantoestanden.

Hieronder enkele reacties op Facebook.

“Helemaal mee eens!!! Ik heb zeer kort een rekening bij DSB gehad. Weer opgezegd!! Ik bezocht het filiaal in Noord. Veel te lange wachttijden ruim 1 1/2 uur. En dan wordt een (echt)paar (man en vrouw), dat duidelijk GEEN AFSPRAAK had, maar iedereen van het personeel kende, meteen geholpen!!! Terwijl allerlei mensen netjes zitten te wachten op hun beurt. CORRUPTIE is heel gewoon bij DSB. Neks no fout! We helpen gewoon onze vrienden vóór jullie. En dat was op een dag dat er GEEN salarissen en/of pensioenen waren gestort. Een dag waarop ik verwacht had snel geholpen te worden!!! Toch zat ik er 1 1/2 uur!!!”, schrijft Wini Rieskin.


“Deze bank claimt eeuwig dat zij de grootste particuliere bank zijn in Suriname. Maakt dat jou tot een van de besten? NEE NEE NEE. Kwantiteit betekent niet altijd kwaliteit. Ik vraag me af hoe hun HRM beleid eruit ziet mbt personeelsmotivatie en enthousiasme. Waarschijnlijk zijn ze eraan toe om allemaal kennis te laten maken met verander management. Iedereen daar kijkt zo apathisch voor zich uit”, schrijft Francisco Marino.

Toen ik na 2 uren wachten bij de infobalie kwam, was die dame ook nog zeker 5 minuten op haar mobiel en daarna gewoon aan de telefoon bezig haar privégesprek voort te zetten. Kom je daarna in een lange rij waar je ook nog zo lang moet wachten”, aldus Roshnie Laldjising.

 

 

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…